kändisar

helloj, visst har många kändisar konstiga stilar ??
joo ja vet vissa har sjukt snygg stil..
här kommer lite stil ikoner och några klädesplagg ni inte ska härma av kändisar :)

 okey..det var ju normala kläder...NOT. detta ska ni inte härma det var faktiskt så att lady gaga blev utnämd till den kändis med konstigast klädstil. hur tänker hon när hon tar på sig en köttkläning?? Jag gillar inte!!!

 här har vi 2 killar med snygg stil!!! ni känner igen dom från vampire daire (paul och Ian(?) om ni kan göra så era pojkvänner härmar dessa snyggingar så  kommer dom absolut se snygga ut!!!

kläder som är snygga på killar är cinos så jävla het!! och lite V ringade tröjor så snyggt!! och skjorta är självklart alltid lika hot.

på tjejer är det snyggt med ljusa jens som sitter tajt (stuprör) och å glöm inte kolla så man får en snygg rumpa med dom  det gillar alla killar, jag lovar!! så är det snyggt med urringade tröjor och då kan man bestäma vilket mönster och vilken färg det är bara välja på!!! men kolla så den passar ihop med resten av kläderna bara ;) och så är det snyggt med kavaj oxå ;) och skorta på tjejer oxå :P

 såna här tröjor är jätte fina!! finns o köpa lite över allt.. som gina tricot, monki och H&M mm...


 här är ett bra exempel,hon har en enkel vit tröja  och ett par ljusa jens med ett par svarta klackar som passar ihop med kavajen.

XOXO // H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0